6977242320 Πειραιάς, Αττική mikefilippakos@gmail.com
 
     
     
  ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ & ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ
Filippos Events | Dj Εκδηλώσεων Πειραιάς Αττική


Δώστε ζωντάνια στην εκδήλωσή σας, φτιάξτε το κλίμα και την διάθεση τον καλεσμένος σας με τον καλύτερο φωτισμό.
Η επιχείρησή μας “Filippos Events” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά, διαθέτοντας φωτισμό που αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας συστήματα, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες οποιασδήποτε εκδήλωσης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.

Διαθέτουμε φωτιστικό εξοπλισμό για ενοικίαση που μπορούν να καλύψουν από ένα πάρτυ στο σπίτι για φίλους μέχρι μία δεξίωση γάμου, μια συναυλία ή μια θεατρική παράσταση, καθώς και ειδικά εφέ όπως καπνό κ.α. που μπορούν να κάνουν την εκδήλωσή σας μοναδική. 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Με ένα τηλεφώνημα

μπορούμε να έρθουμε στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή σας, ώστε να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.

Έπειτα το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την μεταφορά του εξοπλισμού στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, την τοποθέτηση - εγκατάστασή τους σε αυτόν ενώ θα βρίσκεται κοντά σας κατά την διάρκεια όλης της εκδήλωσης ώστε να φροντίσει ότι όλα θα κυλήσουν άψογα. 

Φιλοσοφία μας είναι να αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες σας και να προτείνουμε πάντα τα ιδανικά συστήματα φωτισμού ώστε να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εκδήλωση, όπως ακριβώς την είχατε φανταστεί.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να οργανώσουμε μαζί τη δική σας εκδήλωση και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε εκδηλώσεις στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.
 
     
    6977242320