6977242320 Πειραιάς, Αττική mikefilippakos@gmail.com
hero image
 
     
     
  Dj Mike F. Events
Dj Γάμων - Βαπτίσεων & Κάθε Εκδήλωσης Πειραιάς Αττική - Μουσική & Φωτιστική Κάλυψη Εκδηλώσεων Πειραιάς Αττική 


Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των εκδηλώσεων, η επιχείρησή μας “Dj Mike F. Events” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά, μπορεί να αναλάβει την μουσική κάλυψη κάθε εκδήλωσης που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές καταστάσεις, πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη κάλυψη σε ότι αφορά τον ήχο, τη μουσική, το φωτισμό και ειδικά εφέ, όπως καπνός κ.α. σε γάμους, βαπτίσεις, ιδιωτικά party, party σε σπίτια, εγκαίνια, εταιρικά party αλλά και σε κάθε είδους εκδήλωση.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 

Ζήστε αξέχαστες στιγμές με τους καλύτερους στο είδος τους!

Είτε πρόκειται για μία εκλεπτυσμένη εκδήλωση, για ένα ξέφρενο πάρτι, είτε για πάρτυ στο σπίτι σας εμείς είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε κάθε σας επιθυμία και να φροντίσουμε για την διασκέδαση όλων των καλεσμένων σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Ο dj & η έμπειρη ομάδα μας

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να σχεδιάσετε το μουσικό πρόγραμμα, να σας δώσουν προτάσεις, ιδέες και λύσεις, και μαζί με τις δικές σας επιθυμίες να οργανώσετε μία δεξίωση που θα την θυμούνται όλοι.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο έχουμε καλύψει ένα μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων στον Πειραιά και σε όλη την Αττική. Έτσι, διαθέτουμε την ιδανική εμπειρία που μπορεί να σας εξασφαλίσει μια όμορφη δεξίωση που θα εντυπωθεί ευχάριστα στην μνήμη κάθε καλεσμένου σας.

Στόχος μας είναι αφενός η προσφορά ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για μια άρτια εκδήλωση.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να οργανώσουμε μαζί τη δική σας εκδήλωση και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε εκδηλώσεις στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.
 
     
    6977242320