6977242320 Πειραιάς, Αττική mikefilippakos@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Dj Mike F. Events | Dj Εκδηλώσεων Πειραιάς Αττική


Τι πιο σημαντικό σε μια εκδήλωση από την ηχητική κάλυψη και την μουσική; 
Η επιχείρησή μας “Dj Mike F. Events” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά, διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μπορεί να αναλάβει την ηχητική κάλυψη κάθε είδους εκδήλωσης στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.

Προσφέρουμε προς ενοικίαση ηχεία, μικρόφωνα, κονσόλες, μικροφωνικές και πολλά ακόμα προϊόντα που μπορούν να καταστήσουν το πιο άρτιο αποτέλεσμα στην εκδήλωσή σας, σε ανοιχτούς και μη χώρους.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Σε εμάς θα βρείτε 

προϊόντα επαγγελματικού ήχου για ενοικίαση που μπορούν να καλύψουν από ένα πάρτυ στο σπίτι με φίλους μέχρι μία δεξίωση γάμου, μια συναυλία ή μια θεατρική παράσταση. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να συζητήσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις. Έπειτα μπορεί να αναλάβει την έγκαιρη μεταφορά του εξοπλισμού στο σημείο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ενώ θα αναλάβει και την τοποθέτηση - εγκατάστασή τους.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας και, πάνω απ’ όλα, το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας μάς έχουν καθιερώσει ως πρωτοπόρους του είδους.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να οργανώσουμε μαζί τη δική σας εκδήλωση και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε εκδηλώσεις στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.
 
     
    6977242320